вторник, 19 юни 2012 г.

Работа в България

15 коментара:

  1. Фирмите които рекламират чрез (кухи- фалшиви обяви) си правят много лоша реклама.В такава фирма аз не бих търсил работа , защото каквато е обявата такава е и фирмата , в такава фирма не знам въобще плащат ли заплати или какви са им заплатите : ЯВНО КАТО ОБЯВИТЕ ИМ.

    ОтговорИзтриване
  2. Не търсете работа :
    На места на които ви искат CV това са кухи обяви,на такива места е все едно да чакаш от омрел писмо само ви взимат emailа и ви задръстват пощата с реклами.

    ОтговорИзтриване
  3. На места на които няма връзка с тях работодателите (телефон за връзка)е същата работа.

    ОтговорИзтриване
  4. Не знам колко тъп трябва да е човек че да се хване на обявите за работа по сайтовете това не са обяви за работа .
    Това са всевъзможни схеми как да ви вземат парите.

    ОтговорИзтриване
  5. Вярно е да това с СV , и не са ли посочили телефон за връзка въобще не си правете трудът да гледате обявата или пък да пускате CV това са реклами само си губите времето с такива обяви.

    ОтговорИзтриване
  6. Ми то е нормално когато няма посочен телефон за връзка към обявата да се сети човек че това е не редовна обява а тея СV са да им висите по цял ден в сайта колкото повече пишете в един сайт толкова по е добре за сайта за не знаещите

    ОтговорИзтриване
  7. Oбявите за работа това са РЕКЛАМИ от самите сайтове да се посещават сайтовете Запомнете го бе хора ТОВА СА РЕКЛАМИ , РЕКЛАМИ - От друга страна са мошениците. А пък сайтовете в които ви искат CV и нямат поставен телефон за връзка с тях въобще не посещавайте защо мислите че пускате стотици СV-та и отговор няма - Защото много правилно казано по горе да им висите в сайта , сайта да има посещаемост такава е истината.Също гледайте поставените телефони за връзка дали са импулсни.

    ОтговорИзтриване
  8. Oбявите за работа са ограбване на хората , това са схеми на същите хора които повече от 20 години грабят народа , мизерна държава , мизерна сме и няма да се оправим още 20 години това е положението.
    Един съвет от мен спрете да посещавате местата на които ви лъжат с обявите за работа , спрете да си плащате сметките за парно , банки и др. аз това правя спрях да плащам и няма плащам до като стандарта на живот в България не стане като на запад , започнах като мангалите да не плащам нищо вече 3 години нищо не съм плащал няма и да плащам в тая мизерна държава.

    ОтговорИзтриване
  9. Този материал е от копиран от VESTI .bg

    Мисълта ми е такава : Нормално ли е това нещо 50 бона за страница в facebook и Тweet.


    Бивши служителки на БАБХ с договор за 50 хил. лв.
    От аграрното министерство обясняват, че изпълнителят по договора е избран след тръжна процедура по реда на Наредбата за възлагане на малките обществени поръчки
    Мирослав Найденов Мирослав Найденов
    50 хил. лева за изработка на страница във "Фейсбук и профил в Туитър на Програмата за развитие на селските райони са получили бивши служителки на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), съобщиха БГНЕС и вестник "Сега".

    Пред БНР днес 25-годишната бивша пиарка на Агенцията по храните Кристина Спасова се опита да обясни, че за "техническа" изработка на страница във Фейсбук са нужни около 10 хил. лева. Други 10 хил. лева пък са отделени за реклама.

    "Това не е обикновена Фейсбук страница. За нея допълнително са разработвани приложения, за да може да отговори на нуждите на бенефициентите на програмата. Сумата, за която е сключен този договор, представлява 0,1% от бюджета на цялата програма", каза Спасова.

    "Документи за участие подадохме на 1 декемри 2011 г. Общата стойност на договора е 47 500 лева без ДДС, а до момента сме получили 15 833,33 лева без ДДС", разказа младата жена пред БГНЕС и отбелязва, че след предаване на работата МЗХ може да направи финансова корекция в плащането, ако някоя от задачите не е изпълнена качествено и в срок.

    В края на миналата година е основана фирма "Кей Ем Ком" на бившите пиарки на Агенцията по храните Кристина Спасова и Лора Димитрова, а на 12 януари т.г. фирмата е сключила

    договора със земеделското министерство за популяризиране на Програмата за развитие на селските райони във Фейсбук и Туитър.
    още по темата
    Подслушвали Найденов по сигнал на Калина
    Подслушвали Найденов по сигнал на Калина
    29 коментара към статията 29 | Статията е разгледана 18370 пъти18370
    03.12.2010
    Дянков: Мирослав Найденов ще спре да говори така
    94 коментара към статията 94 | Статията е разгледана 79034 пъти79034
    29.12.2011


    Агенция БГНЕС е била информирана за договора от фермери, участващи в Комитета по наблюдение на програмата, а от Министерството на земеделието и храните потвърдили за него.

    От аграрното министерство обяснили, че изпълнителят по договора е избран след проведена тръжна процедура по реда на Наредбата за възлагане на малките обществени поръчки. Водещият критерий за избор на изпълнител е бил най-ниската предложена цена.

    "Кей Ем Ком" е основана на 26 септември миналата година от 25-годишната Кристина Спасова.

    Според справка, предоставена на БГНЕС от земеделското министерство, Спасова е работила като старши експерт "Административно обслужване, връзки с обществеността и инвестиции" в Агенцията по храните от 20 април 2011 до 26 септември 2011 - деня на създаването на частната й фирма.

    През юни 2012 г. дяловете на фирмата, която е с капитал от 2 лева, са прехвърлени за кратко на 24-годишната Лора Димитрова, работила в същата дирекция като младши експерт до 27 февруари 2012 г.

    През ноември 2011 "Кей Ем Ком" се е сдружила с известната пиар агенция "Ди енд Ди", но няма данни консорциумът да се е състезавал някъде.

    ОтговорИзтриване
  10. Търсят законен начин да ги почерпят 24 , 25 годишни Мацки - Просто са ги спонсорирали. !!!! Тези страници сигурно са златни !!!

    ОтговорИзтриване
  11. Kaкво да се чуди човек в държава в която , престъпниците ги наричат бизнесмени.

    ОтговорИзтриване
  12. Виждам че никой от вас не е споменал за комисионите , голяма част от тези ''работодатели'' са на комисионна , предлагат ви работа срещу комисионна като 99% от тях ви взимат паричките и пак не получавате работа.
    В тези обяви за работа всичко опира до това как да ви вземат парите.
    Работа няма, не го ли разбрахте няма да намерите работа по сайтове не в jobs.bg , не linкedin , не facebook ,не Tweet а пък да не говорим и за др. сайтове
    това са сайтове в които всичко е на комисионна всеки ти продава нещо , да jobsagentsbg е нещо различно платен сайт е но ти го казват в прав текст , платено за работодатели .

    ОтговорИзтриване
  13. До кога да ги търпим тези мошеници , от време на време хванат някой мангал уж измамил десетки , а измамниците които трябва да ги приберат тях никой не ги закача , ЗАЩО ЛИ : Защото това са техни фирми техните хора.
    Като започнете само от по големите риби мобилните оператори и стигнете до по дребните рибки задръстващи всички сайтове , краде се много здраво и никой нищо не може да направи , това е положението такава е истината за България.

    ОтговорИзтриване
  14. Единствената по рода си социална мрежа за предложения / оферти на Реални обяви за работа.
    https://sites.google.com/site/jobsagentsbg/

    ОтговорИзтриване
  15. м-р Тотю Младенов по БНТ - 1 Безработицата в България била 11% - Тук е момента да попитаме коя безработица регистрираните като безработни в бюрата по труда или РЕАЛНАТА безработица която е като % по голяма от колкото е в Гърция.
    Управляващите ни през последните повече от 20 години са се самозабравили от лакомия. Спрете се бе хора този цирк го гледаме повече от 20 години омръзна ни вече.

    ОтговорИзтриване